Huomenna onkin rakkaan A:ni synttärit. Ja meidän karvainenvauvakin täyttää huomenna 9 kuukautta. :) Sekä huomenillalla mennään A:n siskon nuorimman pojan 4wee synttärikahveille.

Itse ajattelin leipoa pätkisjuustokakkua,ohjeen löysin googlettamalla http://wiljonkka.vuodatus.net/blog/716399 sivuilta. Rakkaani nimittäin rakastaa pätkiksiä ja minä kun inhoan tehdä täytekakkuja niin juustokakku on on oikein oiva vaihtoehto täytekakulle. :)

Huoh..työviikko oli aika rankka. Lapsia oli onneks poissa todella paljon, se hieman helpotti urakkaa, mutta kaikki erityislapset olivat paikalla joten tekemistä riitti kyllä. Torstaina vietettiin ystispäiväjuhlia ja kyllä siinä taas pääs tippa linssiin (vaikken silmälaseja omistakkaan.. :D) kun lapset lauloivat ystävyyslauluja ja toivat omatekemiään kortteja meille tädeille. Kiitos kaunis muruset<3

Tänään ois tarkotus lähteä illalla moikkaamaan tulevaa kummimukulaamme, joka siis vielä ystäväni mahassa asustaa. :) Ja ehkä siinä ohessa vois moikata myös lapsen vanhempia. Ja isoveikkaa. :D Oma vauvakuume vaan todennäköisesti sen reissun jälkeen nostaa päätään ja pahasti, mutta ei se mitään. =) Taannoisella Turun reissulla kerroin muuten iskän avovaimollekkin meidän vauvasuunnitelmista ja hän oli oikein innoissaan asiasta.<3 Jospa se vaan tärppäis. =)